Oglaševanje, izobraževanje in informiranje v veterinarskih ustanovah

B1 PLAKATI so leta 2007 formirali poseben projekt, ki skrbi za educiranost in informiranost vseh tistih, katerim živali predstavljajo sestavni del življenja.

Potrudili smo se, da vsi, ki jim je to pomembno, dobijo informacijo v pravem trenutku in na pravem mestu, oziroma takrat, ko v čekalnici čakajo na sprejem h veterinarju in, ko razmišljajo o zdravstvenem stanju svojega ljubljenčka ali, ko se v lekarni odločajo za izbiro in nakup veterinarskega preparata ali proizvoda.

Panoje formata B1 smo namestili v čekalnice veterinarskih ambulant in v njihove lekarne, kjer lastniki in ljubitelji živali na enostaven in dostopen način dobivajoedukativno-preventivne in komercialne informacije, ki jim pomagajo pri zdravstveni oskrbi, prehrani in negi svojih ljubljenčkov. S tem izboljšujemo kakovost sobivanja ljudi in živali, na ta način pa veterinarska ustanova poleg funkcije ambulantne storitve in mesta prodaje (lekarna), postane tudi mesto edukacije in informiranja.

Projekt oglaševanja, edukacije in informiranja v veterinarskih ustanovah sta podprli ZDRUŽENJE HRVAŠKIH VETERINARSKIH ORGANIZACIJ in HRVAŠKA VETERINARSKA ZBORNICA (www.hvk.hr).

  • Prejšnja
  • Naslednja

  • 100 največjih veterinarskih ustanov na Hrvaškem
  • 120.000 lastnikov in ljubiteljev živali mesečno obišče mrežo 100 veterinarskih čekalnic
  • več kot 20 minut neposrednega kontakta s sporočilom